Despre revista online PandaZine

• PandaZine - un nou concept de revista online •
usor de creat • usor de personalizat • usor de citit

Despre revista online PandaZine


PandaZine reprezintă puntea de legatură către o revistă de succes, revistă ce satisface și cele mai pretențioase cerințe. În spatele acesteia se află o echipă de profesioniști ce vor răspunde cu promptitudine nevoilor tale si vor rezolva cu rapiditate eventualele probleme întâmpinate în procesul de concepere al revistei.

PandaZine îți oferă un subdomeniu în cadrul platformei ce se generează automat în cazul în care îți creezi un cont, fiind găzduit pe server-ele noastre, fără ca tu să mai plătești nimic în plus.

În interiorul revistei, poți adăuga cu rapiditate reclame în cadrul paginilor special destinate acestora, pagini ce conțin opțiuni pentru a le putea personaliza în funcție de preferințele tale, poți adăuga conținut video ce nu poate fi înserat într-o revistă fizică.

Revista realizată în platforma PandaZine se adaptează în mod automat la dispozitivul cititorului, facilitând navigarea atunci când detectează un dispozitiv cu touchscreen.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de PandaZine va trebui să închei un abonament pe minim 3 luni. Numărul publicațiilor este nelimitat, fără costuri suplimentare.

PandaZine îți oferă suport tehnic de specialitate dar și consultanță în conceperea revistei tale.